Κανένας άλλος καφετιέρα δεν έχει γοητεύσει παθιασμένους πότες καφέ όπως η Bodum Pebo (προγενέστερα Santos). Η εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος της κενού αέρος απορροφά όλα τα πολύτιμα έλαια από τον αγαπημένο σας καφέ και εξασφαλίζει ότι δεν χάνονται αρώματα. Επιπλέον, η διαδικασία παρασκευής, ο χρόνος και η θερμοκρασία είναι ιδανικά διαμορφωμένα, εγγυώνοντας ένα τέλειο φλιτζάνι καφέ κάθε φορά που παρασκευάζεται. Η μοναδική, γλυπτική εμφάνιση της Pebo θυμίζει κυρίως ένα χημικό πείραμα και η διαδικασία παρασκευής είναι τόσο επιστήμη όσο και τέχνη. Τοποθετήστε τον αλεσμένο καφέ στην άνω καράφα, το νερό στην κάτω και στη συνέχεια τοποθετήστε την Pebo στην κουζίνα. Όταν το νερό αρχίσει να βράζει, ανεβαίνει στην άνω καράφα και αναμειγνύεται με τον αλεσμένο καφέ. Ανάλογα με την ποσότητα του νερού που χρησιμοποιείται, μπορείτε να έχετε εξαιρετικά καλό καφέ έτοιμο μέσα σε 5 έως 11 λεπτά.