Δωρέαν αποστολή για παραγγελίες άνω των 99

Γρήγορη αποστολή

Σχετικά με εμας/Εταιρική ευθύνη

Εταιρική ευθύνη

Σήμερα η εταιρική κοινωνική ευθύνη βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του εμπορίου. Όσο για εμάς είναι εξίσου σημαντικό. Συμμορφωνόμαστε με αυτήν την πολιτική λόγω του γεγονότος ότι πιστεύουμε και πιστεύουμε ότι είναι σημαντική για όλους μας, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον.

Τι εννοούμε με την εταιρική κοινωνική ευθύνη; Παρακάτω θα βρείτε την πολιτική μας. Εργαζόμαστε ενεργά για να είμαστε καλός εργοδότης, να συμμορφωνόμαστε με την ισχύουσα εργατική νομοθεσία, κανονισμούς και διοικητικές διατάξεις. Ο χώρος εργασίας πρέπει να είναι υγιής και ασφαλής και να διασφαλίζει ότι το προσωπικό μας αισθάνεται καλά και ικανοποιημένο τόσο σωματικά όσο και ψυχικά όταν βρίσκεται στη δουλειά. Προωθούμε τη διαφορετικότητα και την ισότητα των φύλων μεταξύ του προσωπικού και παρέχουμε ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Η επιχείρησή μας βασίζεται σε καλές σχέσεις με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Αυτό σημαίνει ότι τηρούμε τις δεσμεύσεις μας, συμμορφωνόμαστε με τις υπογεγραμμένες συμβάσεις και διασφαλίζουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι είναι εξοικειωμένοι με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των πελατών. Θα είμαστε επίσης εξοικειωμένοι με τους νόμους και τους κανονισμούς που ισχύουν για τα προϊόντα που αγοράζουμε και τις υπηρεσίες που πουλάμε.

Ως υπεύθυνη εταιρεία, γνωρίζουμε καλά τα δικαιώματα του καταναλωτή και τηρούμε τις συστάσεις και τις πρακτικές ως προς αυτό. Λειτουργούμε επίσης ηθικά στην αγορά και χρησιμοποιούμε καλές πρακτικές μάρκετινγκ.

Τα κλιματικά θέματα είναι πολύ σημαντικά και προωθούμε μια βιώσιμη κοινωνία βοηθώντας στην ελαχιστοποίηση των δυσμενών επιπτώσεων στο περιβάλλον μέσω διαφόρων πρωτοβουλιών.

Επικοινωνούμε ηθικά, ειλικρινά και με διαφάνεια τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Αυτό σημαίνει επίσης ότι ακούμε ενεργά και είμαστε ανοιχτοί για διάλογο με τους πελάτες, τους προμηθευτές και όλους τους άλλους ενδιαφερόμενους, προκειμένου να δημιουργήσουμε μια αμοιβαία κατανόηση.

Εγγράφειτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και κερδίστε έκπτωση 5€ στην πρώτη σας παραγγελία*

Αφού εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο, θα λάβετε ένα email με έναν εκπτωτικό κωδικό 5€ για παραγγελίες άνω των 50€. Με το ενημερωτικό δελτίο μπορείτε να επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές προσφορές μας, να ανακαλύψετε τις νέες μας αφίξεις και θα λάβετε έμπνευση και συμβουλές για τα πάντα, από τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων μέχρι το στήσιμο τραπεζιού. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή. 

Nordic Nest AB (EU-VAT-Number: SE556628159701), Stämpelvägen 3, 394 70 Kalmar, Σουηδία, Εξυπηρέτηση πελατών: info@nordicnest.com, Τηλ. αρ: +46480 319 319
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB