Δωρέαν αποστολή για παραγγελίες άνω των 99

Γρήγορη αποστολή

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Εγγραφείτε σήμερα και κερδίστε έκπτωση 5€ στην επόμενη παραγγελία σας για αγορές*

Θέλετε να λαμβάνετε πληροφορίες για νέα, συναρπαστικά προϊόντα και μοναδικές προσφορές; Τότε εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο!

Ως συνδρομητής στο ενημερωτικό μας δελτίο απολαμβάνετε τα εξής προνόμια:

  • Κερδίζετε έκπτωση 5€ για καλωσόρισμα*
  • Λαμβάνετε πρώτοι από όλους αποκλειστικές προσφορές
  • Μαθαίνετε τα τελευταία νέα

Μπορείτε να τερματίσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε ενημερωτικού δελτίου.

*Αφού εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο, θα λάβετε ένα email με έναν εκπτωτικό κωδικό 5€ για παραγγελίες άνω των 50€. Με το ενημερωτικό δελτίο μπορείτε να επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές προσφορές μας, να ανακαλύψετε τις νέες μας αφίξεις και θα λάβετε έμπνευση και συμβουλές για τα πάντα, από τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων μέχρι το στήσιμο τραπεζιού. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή.

Εγγράφειτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και κερδίστε έκπτωση 5€ στην πρώτη σας παραγγελία*

Αφού εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο, θα λάβετε ένα email με έναν εκπτωτικό κωδικό 5€ για παραγγελίες άνω των 50€. Με το ενημερωτικό δελτίο μπορείτε να επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές προσφορές μας, να ανακαλύψετε τις νέες μας αφίξεις και θα λάβετε έμπνευση και συμβουλές για τα πάντα, από τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων μέχρι το στήσιμο τραπεζιού. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή. 

Nordic Nest AB (EU-VAT-Number: SE556628159701), Stämpelvägen 3, 394 70 Kalmar, Σουηδία, Εξυπηρέτηση πελατών: info@nordicnest.com, Τηλ. αρ: +46480 319 319
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB