Δωρέαν αποστολή για παραγγελίες άνω των 99

Γρήγορη αποστολή

Επιτραπέζια σκεύη

Επιτραπέζια σκεύη

Ένα προσεκτικά στρωμένο τραπέζι είναι ο τέλειος τρόπος για να προσκαλέσετε τους καλεσμένους σας για φαγητό και επίσης σας βοηθά να κάνετε την καθημερινότητά σας λίγο πιο όμορφη. Εδώ στη Nordic Nest, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από όμορφα επιτραπέζια σκεύη σε μια σειρά από κομψά σχέδια τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για ειδικές περιστάσεις.
14500 αποτελέσματα ταξινομημένα κατά
1
...
277
Σελίδα 1 από 277

Επιτραπέζια σκεύη σχεδιαστών για ένα όμορφα στρωμένο τραπέζι

Το να καθίσετε σε ένα όμορφα στρωμένο τραπέζι ανεβάζει τη διάθεση και την προσμονή του γεύματος. Ο σχεδιασμός μιας κομψής διαμόρφωσης του τραπεζιού δεν χρειάζεται να είναι δύσκολος. Με μερικές συμβουλές, κόλπα και λίγη δημιουργικότητα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κομψό τραπέζι στο λεπτό. Εδώ στη Nordic Nest, μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα μοντέρνων επιτραπέζιων σκευών και σετ επιτραπέζιων σκευών για να στρώσετε ένα κομψό τραπέζι.

Όλα όσα χρειάζεστε για να στρώσετε ένα κομψό τραπέζι

, και είναι ίσως τα πιο σημαντικά επιτραπέζια σκεύη που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν πρόκειται να στρώσετε το τραπέζι. Ωστόσο, και παρουσιάζονται επίσης συχνά στο τραπέζι κατά το σερβίρισμα του φαγητού και επηρεάζουν τη συνολική εντύπωση του σερβιρίσματος του τραπεζιού και, ως εκ τούτου, δεν πρέπει να ξεχνιούνται.

Σε εμάς στη Nordic Nest, θα μπορέσετε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από πολυτελή επιτραπέζια σκεύη και σετ επιτραπέζιων σκευών που συμβάλλουν σε μια αρμονική διακόσμηση του τραπεζιού.

Πώς να στήσετε ένα επίσημο τραπέζι

Όταν πρόκειται να δημιουργήσετε ένα όμορφο και ολιστικό τραπέζι, μπορείτε να τοποθετήσετε τα επιτραπέζια σκεύη σας σύμφωνα με αυτές τις τυποποιημένες εθιμοτυπίες για το στρώσιμο του τραπεζιού, ώστε οι καλεσμένοι σας να γνωρίζουν τι να περιμένουν όταν καθίσουν στο τραπέζι σας.

  • Πρώτον, τοποθετήστε το σε κάθε θέση τοποθέτησης.
  • Όλες τοποθετείται είτε στα αριστερά του πιάτου είτε πάνω στο πιάτο.
  • Στα αριστερά του πιάτου, μπορείτε να τοποθετήσετε το πιρούνι. Εάν έχετε τοποθετήσει την πετσέτα εδώ, μπορείτε να τοποθετήσετε το πιρούνι πάνω από την πετσέτα.
  • Στα δεξιά του πιάτου, μπορείτε να τοποθετήσετε το μαχαίρι , με την λεπίδα στραμμένη προς το πιάτο. Στα δεξιά του μαχαιριού, τοποθετήστε το κουτάλι της σούπας.
  • Τοπόθετηστε τα πάνω από το μαχαίρι.
  • Aν σερβίρετε κρασί, τοποθετήστε το στα δεξιά του ποτηριού.
  • Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε πόσο χώρο θα πρέπει να έχει κάθε άτομο μεταξύ του. Ιδανικά, τα πιάτα θα πρέπει να τοποθετούνται σε απόσταση περίπου 50-60 εκατοστών, ώστε οι καλεσμένοι σας να έχουν αρκετό χώρο για να καθίσουν άνετα.

Πού είναι τοποθετημένα τα ποτήρια στο τραπέζι;

Τα ποτήρια πρέπει πάντα να τοποθετούνται στην επάνω δεξιά γωνία κάθε τραπέζης πάνω από το μαχαίρι. Τοποθετήστε πρώτα το ποτήρι πόσης και στη συνέχεια το ποτήρι κρασιού στα δεξιά.

Αν θέλετε να σερβίρετε κόκκινο και λευκό κρασί, τοποθετήστε τα ποτήρια με τη σειρά που θα χρησιμοποιηθούν. Συνιστάται να μην χρησιμοποιείτε περισσότερα από τέσσερα ποτήρια για κάθε καλεσμένο, ώστε να αποφύγετε τον υπερπληθυσμό σε κάθε τοποθέτηση.

Εγγράφειτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και κερδίστε έκπτωση 5€ στην πρώτη σας παραγγελία*

Αφού εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο, θα λάβετε ένα email με έναν εκπτωτικό κωδικό 5€ για παραγγελίες άνω των 50€. Με το ενημερωτικό δελτίο μπορείτε να επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές προσφορές μας, να ανακαλύψετε τις νέες μας αφίξεις και θα λάβετε έμπνευση και συμβουλές για τα πάντα, από τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων μέχρι το στήσιμο τραπεζιού. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή. 

Nordic Nest AB (EU-VAT-Number: SE556628159701), Stämpelvägen 3, 394 70 Kalmar, Σουηδία, Εξυπηρέτηση πελατών: info@nordicnest.com, Τηλ. αρ: +46480 319 319
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB