Δωρέαν αποστολή για παραγγελίες άνω των 99

Γρήγορη αποστολή

Σχετικά με εμας/Ευκαιρίες καριέρας

Ευκαιρίες καριέρας

Καλώς ήρθατε σπίτι!

Θέλετε να βοηθήσετε τους ανθρώπους να δημιουργήσουν τα σπίτια που αγαπούν;

Η ομάδα μας αποτελείται από πολλούς ανθρώπους με διαφορετικές δεξιότητες, γεγονός που μας επιτρέπει να είμαστε η ταχέως αναπτυσσόμενη, καινοτόμος και προσανατολισμένη στους στόχους ομάδα που είμαστε!

Δημιουργούμε την καλύτερη εμπειρία ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο στους ιστότοπούς μας και ταυτόχρονα προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών στον κόσμο όταν τους συναντάμε στα καταστήματά μας. Προσπαθούμε να γίνουμε ο πιο αγαπημένος προορισμός στο σκανδιναβικό design και lifestyle.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη Σουηδία και τη Νότια Κορέα, αλλά έχουμε ως κύριο στόχο μας ολόκληρο τον κόσμο. Ψάχνουμε συνεχώς για λαμπρά ταλέντα σε όλους τους επιχειρηματικούς μας τομείς που θέλουν να μας ακολουθήσουν σε αυτό το εκπληκτικό ταξίδι.

Μπορείτε να βρείτε ευκαιρίες καριέρας στον ιστότοπο καριέρας μας κάνοντας κλικ εδώ

Εγγράφειτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και κερδίστε έκπτωση 5€ στην πρώτη σας παραγγελία*

Αφού εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο, θα λάβετε ένα email με έναν εκπτωτικό κωδικό 5€ για παραγγελίες άνω των 50€. Με το ενημερωτικό δελτίο μπορείτε να επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές προσφορές μας, να ανακαλύψετε τις νέες μας αφίξεις και θα λάβετε έμπνευση και συμβουλές για τα πάντα, από τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων μέχρι το στήσιμο τραπεζιού. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή. 

Nordic Nest AB (EU-VAT-Number: SE556628159701), Stämpelvägen 3, 394 70 Kalmar, Σουηδία, Εξυπηρέτηση πελατών: info@nordicnest.com, Τηλ. αρ: +46480 319 319
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB