Δωρέαν αποστολή για παραγγελίες άνω των 99

Γρήγορη αποστολή

Προϊόντα
Άλλο
Εταιρικές παραγγελίες / B2B

Εταιρικές παραγγελίες / B2B

Η Nordic Nest ειδικεύεται κυρίως στις πωλήσεις σε ιδιώτες πελάτες. Ως εκ τούτου, δεν διαθέτουμε τεχνική λύση για την αποδοχή εταιρικών παραγγελιών με ΑΦΜ απευθείας μέσω της ιστοσελίδας. Φυσικά, θα θέλαμε και πάλι να σας προσφέρουμε ως εταιρεία την ευκαιρία να φέρετε το Σκανδιναβικό design στην επιχείρησή σας.

Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας info@nordicnest.gr και συμπληρώστε και επισυνάψτε το συμπληρωμένο πρότυπο PDF για να κοινοποιήσετε το αίτημα παραγγελίας σας: Φόρμα PDF.

Παρέχουμε:

  • Δημιουργία εξατομικευμένης προσφοράς εντός 3 εργάσιμων ημερών (Δευτέρα-Παρασκευή) με βάση τον όγκο της παραγγελίας
  • Τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ (Για εταιρείες που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σε άλλες χώρες εκτός της ΕΕ, παρακαλούμε σημειώστε ότι ο -ΦΠΑ περιλαμβάνεται στην τιμολόγηση)
  • Αφιερωμένη υποστήριξη από ένα καθορισμένο άτομο επικοινωνίας
  • Καθοδήγηση για την πραγματοποίηση αγορών
  • Απλή και ταχεία διαδικασία πληρωμής

Σημειώστε ότι όλες οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσω του ιστότοπου αντιμετωπίζονται εξ ορισμού ως ιδιωτικές παραγγελίες. Οι εταιρικές παραγγελίες μπορούν να τοποθετηθούν μόνο με τη χρήση του παραπάνω προτύπου.

Εγγράφειτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και κερδίστε έκπτωση 5€ στην πρώτη σας παραγγελία*

Αφού εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο, θα λάβετε ένα email με έναν εκπτωτικό κωδικό 5€ για παραγγελίες άνω των 50€. Με το ενημερωτικό δελτίο μπορείτε να επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές προσφορές μας, να ανακαλύψετε τις νέες μας αφίξεις και θα λάβετε έμπνευση και συμβουλές για τα πάντα, από τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων μέχρι το στήσιμο τραπεζιού. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή. 

Nordic Nest AB (EU-VAT-Number: SE556628159701), Stämpelvägen 3, 394 70 Kalmar, Σουηδία, Εξυπηρέτηση πελατών: info@nordicnest.com, Τηλ. αρ: +46480 319 319
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB