Satake πέτρα από αλάτι με βάση από Satake είναι μια πολυλειτουργική και φυσική πέτρα μαγειρέματος και σερβιρίσματος από αλάτι Ιμαλαΐων. Η πέτρα αντέχει τόσο θερμότητα όσο και ψύχος και προσδίδει μια απαλή, φυσική αλατότητα που αναδεικνύει τη γευστική εμπειρία στο τραπέζι. Ζεστάνετε αργά στο φούρνο ή στη σχάρα για να τηγανίσετε ψάρι, κρέας ή λαχανικά απευθείας πάνω στην πέτρα, ή παγώστε την στην κατάψυξη για να σερβίρετε κρύα πιάτα και επιδόρπια που παραμένουν φρέσκα. Παραδίδεται με πρακτική βάση για ασφαλές και κομψό σερβίρισμα. Εύκολη στο καθάρισμα με χλιαρό νερό — δεν χρειάζεται απορρυπαντικό.
Οδηγίες φροντίδαςΑφού κρυώσει η πέτρα αλατιού, πρέπει να ξεπλυθεί και να στεγνώσει καλά. Χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί ή ένα σκωτσέζικο φωτεινό σφουγγάρι. Αφήστε το αλάτι να στεγνώσει πριν την επόμενη χρήση (περίπου 24 ώρες).