Satake Professional μαχαίρι tranchér για κρέας είναι ένα μαχαίρι προσαρμοσμένο για το κομμάτιασμα μαγειρεμένου κρέατος. Η λεπίδα διαθέτει την λεγόμενη ελαιοειδή λείανση (olivslipning) που εμποδίζει τα τρόφιμα να κολλάνε τόσο εύκολα στη λεπίδα. Οι μικρές, ελαιόσχημες εξογκώσεις στη λεπίδα αποτρέπουν το σχηματισμό κενού μεταξύ μαχαιριού και τροφής, κάνοντας το κόψιμο πιο ομαλό. Επιπλέον, η λεπίδα είναι μακριά, κάτι που σας επιτρέπει να φτάνετε εύκολα σε όλο το κομμάτι του κρέατος. Η σειρά Professional από Satake έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με επαγγελματίες σεφ και αυτό είναι ένα μαχαίρι που πραγματικά αναβαθμίζει την εμπειρία μαγειρέματος στην κουζίνα.