Δωρέαν αποστολή για παραγγελίες άνω των 99

Γρήγορη αποστολή

HAY

Εμπνευσμένη από την αρχιτεκτονική και τον κόσμο της μόδας, η HAY δημιουργεί λειτουργικά και αισθητικά προϊόντα σχεδιασμού για τη σύγχρονη ζωή. Ανακαλύψτε αξεσουάρ εσωτερικής διακόσμησης και αξεσουάρ σπιτιού που είναι αποτέλεσμα συνεργασιών με δημοφιλείς σχεδιαστές, καθώς και νεές εκδοχές του κλασικού σχεδιασμού.

Δημοφιλή φίλτρα

957 αποτελέσματα ταξινομημένα κατά  
Δημοτικότητα
1
...
27
Σελίδα 1 από 27

HAY - Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων για το σύγχρονο σπίτι

Η δανέζικη μάρκα HAY ιδρύθηκε το 2002 με το όραμα της δημιουργίας μοντέρνων επίπλων μέσω εξελιγμένων βιομηχανικών διεργασιών για την κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου σπιτιού. Έκτοτε, η HAY έχει γίνει ένα διεθνές φαινόμενο στο χώρο του εσωτερικού σχεδιασμού, με σχέδια που καθορίζουν τις τάσεις και είναι εμπνευσμένα τόσο από την αρχιτεκτονική όσο και από τον κόσμο της μόδας. Μέχρι σήμερα, η αποστολή της HAY είναι να καταστήσει βιώσιμα, υψηλής ποιότητας έπιπλα προσιτά στον κόσμο.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή προϊόντα της HAY;

 Στην ποικιλία της HAY θα βρείτε πολλές λεπτομέρειες εσωτερικής διακόσμησης και διακοσμήσεις πολλών διαφορετικών ειδών. Οι δημοφιλείς λύσεις αποθήκευσης και τα καθημερινά τους σχέδια κάνουν το σπίτι και τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη και όμορφη. Εδώ θα βρείτε τα δημοφιλή αξεσουάρ σπιτιού τους, όπως τα βάζα τους, τα κιβώτια αποθήκευσης, τις πετσέτες χειρός και πολλά άλλα.

Τα 3 πιο δημοφιλή προϊόντα της HAY

  1. HAY Shortwave Πιατοθήκη
  2. HAY Colour Crate M 30x40 cm
  3. HAY Splash Round βάζο L 27 cm

Οι σχεδιαστικές συνεργασίες της HAY

Η HAY πιστεύει ότι η συνεργασία είναι το κλειδί για την εξεύρεση δημιουργικών λύσεων και την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η HAY έχει μια σειρά από συνεχείς συνεργασίες με διάφορους σχεδιαστές διεθνώς. Όλοι αυτοί οι σχεδιαστές συνεισφέρουν με γνώσεις, εμπειρία και καινοτόμες, νέες ιδέες που βοηθούν την HAY να διατηρήσει τη θέση της ως διεθνές σύμβολο του εσωτερικού σχεδιασμού.

Πώς ασχολείται η HAY με θέματα βιωσιμότητας;

Η νοοτροπία της βιωσιμότητας και η εφαρμογή της σε όλη τη διαδικασία παραγωγής προϊόντων, από τα αρχικά σχέδια μέχρι την κατασκευή, ακόμη και την αποστολή, είναι κάτι που η HAY εκτιμά ιδιαίτερα. Συνεργαζόμενη μόνο με προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες, η HAY μπορεί να διασφαλίσει ότι η παραγωγή ανταποκρίνεται στα υψηλά της πρότυπα, τόσο όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων, τις συνθήκες εργασίας και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Αυτό διασφαλίζει επίσης ότι τα προϊόντα τους κατασκευάζονται με υλικά υψηλής ποιότητας. Η πλειονότητα των επίπλων που παράγει η Hay δοκιμάζεται από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Δανίας, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι πληρούν τα καθορισμένα πρότυπα.

Η Hay προσπαθεί να επιτύχει μια ισορροπία μεταξύ:

  • Υγιείνων συνθηκών εργασίας
  • Κοινωνικής υπευθυνότητας
  • Βιώσιμης παραγωγής

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της, η HAY επιδιώκει να συνεργάζεται μόνο με συνεργάτες πιστοποιημένους με ISO.

Ο βιώσιμος κύκλος προϊόντων της HAY

Μέσω της χρήσης βιώσιμων υλικών και καλά μελετημένων σχεδίων, η HAY παράγει προϊόντα που μπορούν να ανακυκλωθούν ή να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή νέας, καθαρής ενέργειας.

Πού παράγονται τα προϊόντα της HAY;

Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής των προϊόντων HAY πραγματοποιείται στην Ευρώπη. Αυτό διευκολύνει την HAY να διατηρήσει τις στενές συνεργασίες που επιθυμεί, με τακτικές επιθεωρήσεις που διασφαλίζουν την τήρηση των προτύπων της HAY.

Η HAY χρησιμοποιεί ξύλο με πιστοποίηση FSC

Η πλειονότητα των ξύλινων προϊόντων που παράγει η HAY κατασκευάζονται με ξύλο πιστοποιημένο από το FSC. Το FSC, που σημαίνει Forest Stewardship Council, είναι ένας οργανισμός που εργάζεται για φιλική προς το περιβάλλον, κοινωνικά επωφελή και συνολικά βιώσιμη δασοκομία.

Δημοφιλή φίλτρα

Εγγράφειτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και κερδίστε έκπτωση 5€ στην πρώτη σας παραγγελία*

Αφού εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο, θα λάβετε ένα email με έναν εκπτωτικό κωδικό 5€ για παραγγελίες άνω των 50€. Με το ενημερωτικό δελτίο μπορείτε να επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές προσφορές μας, να ανακαλύψετε τις νέες μας αφίξεις και θα λάβετε έμπνευση και συμβουλές για τα πάντα, από τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων μέχρι το στήσιμο τραπεζιού. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή. 

Nordic Nest AB (EU-VAT-Number: SE556628159701), Stämpelvägen 3, 394 70 Kalmar, Σουηδία, Εξυπηρέτηση πελατών: info@nordicnest.com, Τηλ. αρ: +46480 319 319
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB