Δωρέαν αποστολή για παραγγελίες άνω των 99

Γρήγορη αποστολή

Προϊόντα
Άλλο
Εξυπηρέτηση πελατών/Παρακολούθηση & Ανίχνευση

Track & Trace

Παρακολούθησε την παραγγελία σου!

Όταν η παραγγελία σου σταλθεί από την αποθήκη μας, θα λάβεις μια επιβεβαίωση της αποστολής μαζί με τον αριθμό παρακολούθησης. Παρακαλούμε διαλέξτε την σωστή μεταφορική εταιρεία για να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας.

Αν δεν είστε βέβαιοι με ποια μεταφορική εταιρεία έχει σταλθεί το πακέτο σας,Μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες στην επιβεβαίωση της αποστολής σας μαζί με τον αριθμό παρακολούθησης.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ DHL/ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ SWISSPOST/ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ UPS / FEDEX (Οι αριθμοί παρακολούθησης της FedEx περιλαμβάνουν μόνο αριθμούς. Οι αριθμοί παρακολούθησης τηςUPSπεριλαμβάνουν μια μείξη από αριθμούς και γράμματα. Παράδειγμα : FedEx: 012345678910. UPS: 1A2B3C456789101112)

Το δέμα σας θα σταλεί απευθείας από την αποθήκη μας στην Σουηδία με την DHL. Από την στιγμή που το δέμα φτάσει στην χωρά προορισμού, η παραγγελία παραδίδεται στο τοπικό τμήμα παράδοσης. Όταν η παραγγελία σας είναι καθοδόν στην χωρά προορισμού ίσως είναι δύσκολο να παρακολουθήσετε την παραγγελία σας. Οι πληροφορίες εντοπισμού θα ενημερωθούν αμέσως μόλις το δέμα σας σκαναριστει στην χωρά προορισμού.

Τα δεματά στέλνονται από την Σκανδιναβία, κάτι που σημαίνει ότι ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από προορισμό σε προορισμό.

Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο παράδοσης σε διάφορες χώρες >>

Εγγράφειτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και κερδίστε έκπτωση 5€ στην πρώτη σας παραγγελία*

Αφού εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο, θα λάβετε ένα email με έναν εκπτωτικό κωδικό 5€ για παραγγελίες άνω των 50€. Με το ενημερωτικό δελτίο μπορείτε να επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές προσφορές μας, να ανακαλύψετε τις νέες μας αφίξεις και θα λάβετε έμπνευση και συμβουλές για τα πάντα, από τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων μέχρι το στήσιμο τραπεζιού. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή. 

Nordic Nest AB (EU-VAT-Number: SE556628159701), Stämpelvägen 3, 394 70 Kalmar, Σουηδία, Εξυπηρέτηση πελατών: info@nordicnest.com, Τηλ. αρ: +46480 319 319
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB